• Koop online orkestbanden op maat en karaokebanden

Weten waar je aan toe bent

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Door toegang van deze site en/of aankoop van producten van orkestbanden.com, gaat u zonder uitzondering akkoord met alle termen en voorwaarden hieronder vermeld.
Als u niet akkoord gaat met deze termen van overeenkomst, gelieve dan deze site niet te gebruiken of aan te kopen van ons.

Gelieve deze overeenkomst regelmatig te raadplegen daar wij deze termen van overeenkomst, op gelijk wel tijdstip kunnen aanpassen of veranderen. Na aanpassing, als u deze site blijft gebruiken betekent dit dat u akkoord gaat met alle veranderingen.
Voor (eventuele) andere toegankelijke diensten beschikbaar vanaf deze website, wordt u verondersteld de algemene condities van de provider van de externe site te aanvaarden.

In ieder geval raden wij u aan deze overeenkomst op te slaan en af te drukken.

Copyrights, handelsmerk en andere eigendomrechten

Het gebruik van de website verleent u een geen recht dan die overwogen door de huidige.
Alle inhoud van de website is onderworpen aan het aangewezen auteursrecht, handelsmerk of andere intellectuele eigendomwetten. U kunt de inhoud slechts voor uw persoonlijk gebruik gebruiken. U moet al auteursrecht, handelsmerk of andere merkgebonden berichten of tekens intact houden. U kunt om het even welke inhoud van deze website niet kopiëren of reproduceren of verkregen backing-tracks kopiëren tenzij voor eigen gebruik.

U komt overeen niets te veranderen, te wijzigen, te publiceren, te verdelen, te verkopen, uit te zenden, over te brengen, van afgeleide werken tot stand te brengen, of om het even welke inhoud van deze website of aangekochte backing-tracks van www.orkestbanden.com zonder de uitgedrukte geschreven toestemming van ENOF en/of van om het even welke aangewezen derde.
Om het even welke auteursrechtovertreding zal resulteren in beëindiging van de dienst

© Copyright 2019 - EnOf